Водич за патување

Најдобри места за одмор во Април

Напишано од The Gentleman

Април е месец кога многумина сакаат да заминат на одмор пред другите. Не за друго, бидејќи стварно ни е преку глава и едвај чекаме да дојде лето, макар да заминеме некаде на море. А, и времево во Април кај нас, некако шугаво многу. Мислиш септември е.

Еве кои предлзои важат за најдобри места за посета во месец Април.

ЗАНЗИБАР

ТУРЦИЈА

КУБА

ЈАПОНИЈА

ШПАНИЈА

БАЛИ

ДОМЕНИКАНСКА РЕПУБЛИКА

Медок, Франција

Cabeza de Toro beach, Punta Cana, Dominican Republic.

За авторот

The Gentleman