Љубов

Најдобри подароци за оние мажи кои уживаат во готвењето

Напишано од The Gentleman

Подароците особено во овој период пред новогодишните и божиќните празници се многу важни. Потенцирајќи ја важноста на личноста на која и подаруваме нешто, многу вреди.

Подароците треба да бидат скромни, со значење, и не треба да нешто скапо. Битно е вниманието пред се. Е, сега доаѓаме до прашањето, што е она што треба да им го подариме на луѓето кои ни значат.

Дали имате пријатели на пример кои уживаат во готвењето? Епа денеска ќе ви претставиме неколку идеални подароци за мажите кои уживаат во готвењето.

Tom Dixon – за сол и бибер

Книга за готвење

Ralph Lauren мини бар

Пикник сет од Alessi Dressed En Plein

Opinel сет за готвење

Престилка за готвење

Smeg за љубителите на млеко

 

 

За авторот

The Gentleman