Нега и одржување

Најдобри зимски фризури за мажи со малку поголемо чело

Напишано од Mr. N

Овие фризури ќе ви помогнат визуелно да ја намалите големината на челото и да постигнете многу подобар и попривлечен изглед …

Доколку имате големо чело, тоа не значи дека сте лоши и се издвојувате од останатите. Едноставно мора да пронајдете начин како да го ублажите влијанието на челото и да го намалите со фризура што најмногу ве одликува. Најлесен начин да го направите ова е со промена на вашата фризура, односно изборот на вистинската фризура што ќе го направи челото визуелно да изгледа помало.

Во продолжение, ви презентираме 4 фризури кои се наменети за мажи кои имаат малку поголемо чело

За авторот

Mr. N