Хотели

Најдобриот хотел кој може да го најдете на Санторини (ФОТО)

Дали сте слушнале за Oia Luxury Boutique Hotel? Тоа е еден од најпознаите хотели кој се наоѓа на брдото на островот Санторини. Овој хотел е направен од една стара резиденција од 19 век. Овој хотел важи за најромантичниот на грчкиот остров.

Во понудата на овој хотел може да се најдат апартмани кои се направени со модерни детали и прекрасен поглед кој ќе ве остави без здив.

За авторот

The Gentleman