Уличен стил

Најдобрите 10 Адидас модели за кои не треба многу мислење

Напишано од Mr. N

Одберете го фаворитот, иако е многу тешко.

Од сите 10, нас само 2/3 не ни прават мерак.

Да започнеме!!!

Аdidas Originals ZX 8000

Аdidas Originals LXCON 94

Аdidas Originals Torsion TRDC

Аdidas Originals Superstar

Adidas Originals Superstar

Adidas Originals Stan Smith

Adidas Originals Continental 80

Adidas Originals Supercourt

Adidas Originals LXCON

Adidas Originals Ozweego

DL_Multifresh_300x250.jpg

За авторот

Mr. N