Мода

Најдобрите 5 брендови за машки одела

Напишано од The Gentleman

Кога станува збор за машкиот стил, не е ништо поважно од квалитетен костум. Иако со текот на времето се менуваше малку, костумот останува врв на стилот со векови. Денес, тој продолжува да им дава на мажите низ целиот свет чувство на софистицираност што другите облеки не можат. Се разбира, не сите костуми се создадени еднакви, затоа ние денеска ќе ви ги претставиме најдобрите.

Brioni

Ermenegildo Zegna

Brunello Cucinelli

Tom Ford

Canali

За авторот

The Gentleman