Стил

Најдобрите 7 пролетни трендови во светот на машката мода

Напишано од Пјер

Во видеото, познатиот моден машки критичар Jeff од The Style O.G. , говори на тема машки пролет стилови за 2018. Според него изборот ќе падне на 7 тренда, и истите ги објаснува во кратко 6 минутно видео.

За авторот

Пјер