Uncategorized Технологија

Најдобрите 7 Смартфони за улични фотографии

Напишано од Нино

Во денешно време мобилниот е вистинска замена за фотоапаратот. Знаеме сите колку се битни фотогорафиите кои одат на ФБ, на Инстаграм и на сите останати социјални медиуми. Затоа во продолжение имаме интересна листа со Најдобрите 7 Смартфони за улични фотографирање

iPhone 7 Plus

best-smartphones-street-photography-01-1200x800

Samsung Galaxy Note 7

best-smartphones-street-photography-04-1200x800

Samsung Galaxy S7 Edge

best-smartphones-street-photography-07-1200x800

Huawei P9

best-smartphones-street-photography-11-1200x800

LG G5

best-smartphones-street-photography-12-1200x800

HTC 10

best-smartphones-street-photography-15-1200x800

Sony Xperia X Performance

best-smartphones-street-photography-16-1200x800

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)