Апликации

Најдобрите 8 Инстаграм профили за патики во 2016 година

Напишано од Нино

Instagram > Facebook. Барем тоа е нашето размислување. Предобри профили колку сакате. Денес издвојуваме нешто од светот на патиките. Во продолжение најдобрите 8 профили во моментов според нас, кои се полни со нови модели, супер комбинации на база на патики, и секогаш корисни информации. Палете Инстаграм и заследувајте –

Instagram: @gc911

Инфо: Корејски профил со микроскопски фотки со најновите модели во светот на патиките

GC911 Instagram

Instagram: @gwarizm
Инфо: Профил на Gary Warnett, Британскиот тренинг новинар, а од патики има се и сешто

Gary Warnett Instagram

Instagram: @johngeiger_
Инфо: Профил на John Geiger, со фокус на франкештајн модели на патики

John Geiger Instagram

Instagram: @glasgowrob
Инфо: Robert Stewart, лицето што стои зад SneakersER

Robert Stewart Instagram

Instagram: @victorkan
Инфо: Профил на Victor Kan, со фокус на се што е најново и најмодерно

Victor Kan Instagram

Instagram: @lukematthews_
Инфо: Luke Matthews е познат и како скриеното оружје на ланецот Size?

Luke Matthews Instagram

Instagram: @dennistodisco
Инфо: Dennis Todisco ве носи во светот на урбаното и помалку познатото

Dennis Todisco Instagram

Instagram: @thedropdate
Инфо: Доколку сакате да сте запознаени со сите можни модели на планетава

The Drop Date Instagram

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)