Апликации

Најдобрите апликации за уредување на фотографии за iPhone

Напишано од Mr. N

За сите љубители на добра фотографија или пак добро селфи, a се корисници на iPhone, може да користат неколку апликации преку кои што ќе можат да си ги средуваат и уредуваат своите фотографии на едно повисоко ниво. Затоа погледнете неколку апликации кои корисниците на iPhone вреди да ги имаат за да го подигнат својот Инстаграм профил со извонредни фотографии. 🙂

PHOTO EDITOR BY AVIARY

SNAPSEED

FOTOR

POLARR

VSCO CAM

PICSART PHOTO STUDIO

ENLIGHT

За авторот

Mr. N