Троши Филмови

Најдобрите часовници кои се појавиле на филмското платно

Напишано од Mr. N

За вистинските љубители на часовниците, дел од привлечноста на класичните филмови е можноста која ја даваат да ги видиме дел од најпознатите иконски часовници кои се некогаш направени. Сепак, агентото 007 не би бил истиот доколку на себе не би носел некој моќен часовник.

Пред да продолжите со статијава, отворете нов таб и погледнете ги нашите модерни рачни часовници на FridayShop

Па придружете ни се и погледнете дел од најиконските часовници кои може да ги видите на филските платна.

BACK TO THE FUTURE – CASIO CA53W TWINCEPT DATABANK

LE MANS – ROLEX EXPLORER II 1655

SKYFALL – OMEGA SEAMASTER PLANET OCEAN 600M 42MM

TAG HEUER GRAND CARRERA CHRONOMETER FROM ‘THE LINCOLN LAWYER’

THE SEIKO GIUGIARO 7A28-7000 FROM ‘ALIENS’

За авторот

Mr. N