Спорт

Најдобрите документарци за љубителите на фудбалот

Напишано од Mr. N

Септември е месец на фудбалот, па затоа решивме да напишеме статија поврзана со фудбалот во Европа.

Голем дел од фудбалските фанови сигурно ги знаат, но мораме да започнеме отпочеток па доколку во некој случај не знаете за што станува збор еве прилика да се запознете со најдобрите документарци во историјата на фудбалот

Погледнете за кои документарци станува збор во продолжение

All or Nothing: Manchester City (2018)

Sunderland Til I Die (2018)

Inside Borussia Dortmund (2019)

Ronaldo (2015)

First Team: Juventus (2018)

За авторот

Mr. N