Уличен стил

Најдобрите Џорданки за оваа сезона

Напишано од Mr. N

Во светот на патиките денеска можат да се најдат голем број на модели на патики, но само неколку може да се каже дека се безвременски. Едни од нив се фефинитивно џорданките, патиките кои беа прославени од легендарниот Мајк Џордан.

Џорданките се патики кои претставуваат еден вид на култура во светот на модата и имаат големо влијание во спортот и спортскиот стил. Многу од моделите и дизајните на џорданките се иконски и безвременски и се во тренд веќе со години.

Еве кои се најдобрите џорданки за оваа сезона

Jordan 1 SB “LA to Chicago”

Nike Air Jordan 4 “Bred”

Travis Scott x Air Jordan 1 “Cactus Jack”

Social Status x Nike Air Jordan 6

Nike Air Jordan 5 “Laney”

Nike Air Jordan 6 “Infrared”

DL_Multifresh_300x250.jpg

За авторот

Mr. N