Филмови

Најдобрите филмови за финансиски криминал кои можете да ги гледате (ВИДЕО)

Напишано од The Gentleman

Овие филмови, со финансиски криминал се навистина интересни за гледање. Вистинско уживање за секој од вас. Еве кои филмови со финансиски криминал мора да ги гледате.

The Wolf Of Wall Street, 2013

The Big Short, 2015

Margin Call, 2011

The Wizard of Lies, 2018

The Informant!, 2009

Equity, 2016

The Laundromat, 2019

Rogue Trader, 1999

Wall Street, 1987

 

За авторот

The Gentleman