Мода Настани

Најдобрите машки комбинации на најпознатиот Италијански моден настан – Pitti Uomo

Напишано од Пјер

Фиренца повторно е домаќин на најдобро облечените мажи на планетава. Модерно, креативно, хипстерски, и храбро. Нешто за момците со кежуал стил, нешто за момците со бизнис формал стил. Комбинации за сите. Украдете некоја идеа –

За авторот

Пјер