Нега и одржување

Најдобрите машки парфеми за есенската сезона

Напишано од Mr. N

За разлика од летните парфеми кои мораат да бидат поблаги, есенските парфеми се навистина јаки бидејќи мораат да го победат ладното време.

Поради тоа морате да направите разлика помеѓу летните и есеснките парфеми. Денеска се одлучивме да ви направиме една кратка листа од најдобрите парфеми за оваа сеозна, со цел да ви помогнеме во Вашиот шопинг.

Bvlgari Man in Black

Bleu de Chanel

Tom Ford Tobacco Vanille

 

За авторот

Mr. N