Стил

Најдобрите машки стилови од модната недела во Париз

Напишано од Mr. M

Модната недела во Париз е центарот на машката мода во овој момент. Париз е сега место каде што најпознатите француски и светски брендови го покажуваат својот статус. За разлика од модните неделви во Милано и Фиренца, по галеријата подолу ќе можете да забележите дека парижаните се поголеми љубители на street style комбинациите.

Еве како се носат мажите во Париз…

За авторот

Mr. M