Стил

Најдобрите модели на патики за 2019 година

Напишано од Mr. M

Помина повеќе од половина од оваа 2019 година, па и оваа како и претходните бевме сведоци на голем број на модели кои што ни оставија впечаток. Од нови модерни модели, до безвременски класици, светот на патики е огромен.

Светските брендови Nike, Adidas, и Jordan континуирано со години објавуваат нови модели на патики со кои што ги поместуваат трендовите, но освен овие три, последните неколку години се поактуелни се брендовите како New Balance кои што токму знаат што е потребно за добра патика.

Еве ги досега најдобрите за 2019 година…

За авторот

Mr. M