Серии

Најдобрите Netflix серии во 2019 година

Напишано од Mr. M

Секој што е претплатник на Netflix, знае колку се заразни сериите. Постојат голем број на квалитетни серии кои вреди да се гледаат, а доброто е што никогаш нема да ги изгледате сите, поради тоа што постојано излегуваат некои нови. Затоа често е тешко да одбереме која серија да ја гледаме.

Затоа ние денеска ќе ви дадеме една кратка листа со серии кои вреди да ги гледате во 2019 година. Се надеваме дека помогнавме 🙂

Marvel’s The Punisher season 2

Серијата излегува на 18 јануари.

Turn Up Charlie

Серијата излегува на 15 март.

Our Planet

Серијата излегува на 5 април.

Mindhunter season 2

Black Mirror season 5

After Life

The Alienist: The Angel Of Darkness

The Witcher

Nightflyers

За авторот

Mr. M