Задолжително

Најдобрите продавници за пури може да се најдат во Лондон

Напишано од martin

Секој господин од време на време, заслужува да ги користи своите уживања. А каде подобро да го добиеш овој заслужувачки момент ако не во специјализирана продавница за пури. Во продолжение погледнете ги најдобрите продавници за пури кои може да се најдат во Лондон. Дали ова му недостасува и на нашиот град?

Wellesley Cigar Shop

Wellesley Hotel, London.

Ако сте во потрага по лулсуз тогаш сте на вистинското место.

Lanesborough

Место каде што ќе ги најдете најдобрите кубански пури.

Ritz

Со неверојатно добра селекција од пури, станува збор за ексклузивно место со амбиент направен за вистинските љубители на пурите.

Да се навратиме на прашањето погоре, дали и на Скопје му недостасува нешто вакво, јас би кажал не. Ние ја имаме специјализираната продавница за пури LGA Style & Luxury.

За авторот

martin