Пијалоци

Најдобрите румови во светот

Напишано од The Gentleman

Ерснест Хемингвеј. Да, на тоа не потсеча румот. Следно не потсеќа на рум и пура. Рум и кола. Коктели. Румот е една од најубавите пијачки кои можете да ги поседувате и уживате.

Еве кои се најдобрите 8 румови во светот.

Indica Rum

The Salford Dark Spiced Rum

Enghaven Black Strap Rum

Cashcane Extra Old Rum

Pacto Navio

Don Papa Rye Aged

Navy Island Rum

Companero Gran Reserva

За авторот

The Gentleman