+18

Најдобрите руски еротски филмови (ВИДЕО)

Напишано од The Gentleman

Кога се работи за кинематографијата, сите држави имаат култура да негуваат добри уметнички филмови.

Боливуд на пример е драматичен, Холивуд е врвот, додека кај нас во соседствот Србите се на едно друго ниво. Тука би ги ставиле и Турците кои имаат врвна кинематографија. Кај нас за жал се прават уметнички филмови. И продукциски сме слаби.

Слична е ситуацијата и со Русија. Нивниот стил на снимање на филмови е реален, полни се со емиции. Денеска че се фокусираме на нивните еротски филмови. Најдобро е да ја погледнете галеријата.

СТРАСТИ ПО АНЖЕЛИКА (1993)

СУМРАЧНИ ПОРТРЕТ (2011)

СКОКАЧ (2014)

МИЛОСТ (2019)

ВЕРНОСТ (2019)

За авторот

The Gentleman