Патувања

Најдобрите вили кои може да ги изнајмите со поглед кон море

Напишано од Mr. N

Малку работи во животот можат да се мерат со тоа да излезете од дома и да се најдете директно на плажа. Или во најмала рака да имате неверојатен поглед на морската шир.

Иако ексклузивните вили кои се наоѓаат низ Европа имаат навистина високи цени за ноќевање, сепак ништо не нѐ спречува да уживаме барем во нивните фотографии.

Ова се најдобрите 10 вили кои може да ги изнајмите со поглед на море во Европа.

Villa Des Maures, Сен Тропе, Франција

Villa Salema Alegria, Алгарве, Португалија

Villa Thanasis, Мајорка, Шпанија

Houlakia Beach Villa, Миконос, Грција

Casa Postrana, Сплит, Хрватска

Villa Hisopo, Ибица, Шпанија

Villa Timur, Калкан, Турција

Villa Samaskh, Истра, Хрватска

Spartilas View, Крф, Грција

Villa Elounda Megali, Крит, Грција

DL_Multifresh_300x250.jpg

За авторот

Mr. N