Мода

Најдобро облечените мажи на Оскарите 2021 (ФОТО)

Напишано од The Gentleman

Во неделата се доделија Оскарите, а за најдобра машка улога наградата ја доби Ентони Хопкинс. И ја заслужува. Таков редок квалитетен глумец еднаш се раѓа. За нас барем е еден од најдобрите актери кои сме ги гледале.

Но, за жал не се појави. Според него има 83 години и не би ризикувал поради корона вирусот. Коректно.

Нас најмногу не интересираше модата на Оскарите. Кој како изгледаше. Еве ви во прилог.

За авторот

The Gentleman