Селебрити

Најдобро облечените мажи за 2017

Напишано од Пјер

Вакви листи, со најдобро облечените мажи за 2017, има милион. Но нашиот тим не верува на сите.

Една од оние листи, за кои може со сигурност да кажеме дека е веродостојна, е онаа на магазинот Mr Porter. Дечките стварно внимаваат на секој детал, и се едни од најдобрите во оваа бранша.

Листата на познати мажи со квалитетен стил, е повеќе од добра. Повеќето сигурно ги знаете, но има и мал дел изненадувања кои може ќе треба да ги побарате на Google.

MR ARMIE HAMMER

MR DEV PATEL

MR DONALD GLOVER

MR TIMOTHÉE CHALOMET

MR JON KORTAJARENA

MR MATT SMITH

MR PRESLEY GERBER

MR ROBERT PATTINSON

MR RYAN GOSLING

MR SIMON PORTE JACQUEMUS

За авторот

Пјер

1 Коментар