Мода

Најдобро облечените мажи за месец март во светот, но и кај нас (ФОТО)

Напишано од The Gentleman

Секој месец ги презентираме најдобро облечените мажи низ светот, а овој пат ќе ги објавиме и оние кај нас.

Тони Зен

Жарко Димоски

Марко Костадиновски

Лив Шраибер

Донован Мичел

Метју Хит

За авторот

The Gentleman