Мода

Најдобро облечените мажи за месец ноември (ФОТО)

Напишано од The Gentleman

Секој месец решивме да објавуваме кои се најубаво или најдобро облечените мажи во светот, но и кај нас. Овој месец имаме неколку интересни ликови кои навистина имаат уникатен стил.

Еве кои се најдобро облечените мажи во месец ноември во светот, но и кај нас.

Jeff Goldblum

Brad Pitt

David Beckham

А кај нас, овој месец го одбележаа навистина добро облечени мажи. Еве ги по ред.

Пако Радовановиќ

Владимир Рибарски

Томе Корнер

За авторот

The Gentleman