Хотели

Најфраерскиот хотел во Италија – Monastero Santa Rosa Amalfi Coast

Напишано од Mr. N

Брегот Амалфи во Италија важи за едно од најубавите места на Медитеранот.

Високи планини, тесни италијански улички, мали плажи до кои се стига со Веспи, зајдисонце за на Инстаграм и фантастична атмосфера.

А оваа локација може да се пофали и со еден од најдорбите хотели во Италија – Monastero Santa Rosa.

Повеќе за него во видеото во продолжение –

DL_Multifresh_300x250.jpg

За авторот

Mr. N