Uncategorized Апликации

Најголемите 8 богаташи и фалбаџии на Instagram

Напишано од Нино

Голем дел од нас, покрај тоа што следат пријатели, спортисти, девојки, храна, и спорт на Инстаграм, следат и откачени богаташи и чаламџии како Dan Bilzarian. Освен познатиот брадоња кој секојдневно е опкружен со луксуз и девојки, постојат и други Инстаграм ликови кои секојдневно се фалат со својот раскош и луксуз. На листата има се и сешто, од размазени деца (на Том Круз синот), Руски наследници, па се до еден од мажите на сестрите Кардашиан.

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)