+18

Најголемите три женски лаги кога станува збор за сексот

Напишано од Mr. M

Најголемите проблеми кои што се појавуваат помеѓу мажите и жените се лагите, односно оние вистини кои што ги задржуваме за себе со цел да им ја покажеме онаа слика на партнерот која што ја посакуваме. Се правиме подобри од она што сме всушност.

Кога зборуваме на тема секс, жените често сакаат да се направат да изгледаат почисто и невино. Затоа ако ги препознаете овие лаги кај поголемиот жените, немојте да замерувате за нив.

Не гледаат филмови за возрасни

Мажите не се кријат дека го прават тоа, но на жените им е непријатно да признаат дека некогаш се случува да гледаат некој филм за возрасни.

Не мастурбирам

Некогаш треба да се загрижите ако некоја девојка навистина не го прави тоа, бидејќи како она ќе знае што најмногу и одговара и како сака да ја допирате.

Секогаш те замислувам само тебе

На овој начин можеби девојката сака да ви даде до знаење дека не треба да копате низ нејзините фантазии. Таа вас не ве прашува на што мислите кога вие маструбирате.

 

За авторот

Mr. M