Апликации

Најлајкуваната слика за 2017 година на Инстаграм е…

Напишано од martin

Победата оди кај Бијонсе! Фотографијата каде што се гледа дека таа е трудна, освои 11 милиони и 200 илјдаи лајкови. На второто место се најде фотографијата на Кристијано Роналдо каде што тој е опкружен со неговата фамилија, после породувањето на неговата поубава половина.

За авторот

martin