+18

Најлошата работа според мажите која жените ја прават во креветот

Напишано од The Gentleman

Во секоја врска или однос се случува еден од партнерите да не биде заинтересиран за секс во некои ситуации. Сепак, според истражувањата многу од нив се одлучуваат да прифатат да имаат секс и покрај тоа што не се расположени или пак не сакаат.

Ако имате секс само за да му завршите услуга на Вашиот партнер, немојте да го правите тоа. Ваквиот пристап не е добар и не треба да го практикувате. Никој не сака да се почуствува лошо за време на сексот и како да прави или пак приморува некого да направи нешто што не сака.

Без разлика дали сте имале лош ден, дали имате стрес, депресија или сл… Едно запаметете, немојте да се преправате.

Бидете од оние кои јасно ќе кажат не во ситуации кога не можат или не сакаат. Сите знаеме што значи замор и како е да бидеме уморни во некои моменти. Сепак направете го тоа на вистински начин, наместо само да го одбивате партнерот, кажете што сакате да ви прави, но во текот на утрешниот ден.

 

За авторот

The Gentleman