Хотели

Најлуксузниот хотел на јадранот се наоѓа во Ровињ

Напишано од The Gentleman

Најлуксузниот хотел на Јадранот, Гранд хотел Парк Ровињ, оваа недела ќе ги отвори вратите за своите први гости. Со отворањето на овој хотел, Адрис групацијата ќе ја комплетира луксузната туристичка зона Монте Мулини.

Станува збор за едно од најлуксузните туристички дестинации на Јадранското Море во близина на стариот дел на градот Ровињ, во кое досега биле вложени над 200 милиони евра. Во овој проект се вклучени најдобрите домашни и меѓународни архитекти и дизајнери кој моментално нуди 300 нови работни места.

 

 

За авторот

The Gentleman