Бизнис совети

Најомилените 20 книги на Марк Зукерберг кои треба да ги знае секој маж

Напишано од Mr. N

Извршниот директор на Фејсбук, Марк Цукерберг има една и единствена цел, а тоа е да ги соедини луѓето низ целиот свет.

Тоа е една од причините зошто Марк се одлучи да формира клуб за книги на Фејсбук, минатата година, со листа на книги фокусирана на “различни култури, верувања, истории и технологии”.

Неговата цел не беше комплетирана, поради раѓањето на неговата ќерка, Макс, па затоа Марк ја заврши годината со 20 избори на книги во неговата A Year of Books колекција.

Ние составивме листа од неговите најдобри избори кои треба да ги има во предвид секој добар претприемач.

 

 

 

За авторот

Mr. N