Апликации Фитнес

Најпознати апликации за фитнес фанатиците

Напишано од Mr. N

Како и во секој дел од нашите животи, така и во фитнесот, поврзаноста со технологијата е неизбежна. Дел сакаат да се пофалат на социјалните медиуми за својата физичка спремност, за својот изглед и слично, а дел само сакаат да ја следат својата спремност и добрите резулати. Небитно е дали сте во групата на првите, или групата на вторите, битно е дека фитнес животот не може без фитнес апликациите. Погледнете за кој апликации станува збор

Nike + Training Club

Freeletics

Strava

UA Record

Yonder

Nike+ Run Club

За авторот

Mr. N