Технологија

Најскапиот, а може и најдобриот Apple компјутер

iMac Pro е еден од двата производи која компанијата Apple ни ги вети дека ќе се појават до крајот на оваа година. Како најскап и најмоќен компјутер кој е пред се наменет за аудио и видео професионалците, како и за software девелоперите на кои им е потребна најмногу снага. Кога станува збор за неговиот дизајн, тој изгледа слично како моменталната iMac линија. Во својата внатрешност тој ја крие најдобрата спецификација Xeon процесор, 5K дисплеј и Radeon Vega GPU.

За авторот

martin

1 Коментар