Луксуз Стил

Најскапите 5 патики на сите времиња

Напишано од Mr. M

Според голем број на експерти, цената на патиките ја одредуваат голем број на фактори, раритет, состојба, престиж на дизајнерот кој ги креирал, како и материјалите кои се користени. Патиките секогаш се инвестиција која не е лесно да ја направиме пред се поради тоа што денеска на пазарот можеме да најдеме безброј модели.

За сите љубители на патиките, еве кои модели на патики се најскапи на сите времиња.

5. Nike Air Yeezy 2 Solar Red $8,000

4. Nike Air Yeezy 2 Red October $8,400

3. Chanel x Pharrell x adidas NMD Hu $13,995

2. Nike Air Mag $14,999

1. Kanye West x Louis Vuitton Jasper $30,000

DL_Multifresh_300x250.jpg

За авторот

Mr. M