Луксуз

Најскапите машки костуми

Напишано од martin

Дали знаете дека постојат машки костуми кои се поскапи и од една вила или пак автомобил. Најскапите машки костуми се достапни по цени кои може да ве остават без текст. Сепак, постојат и некои мажи кои може да си ги дозволат тие костуми и затоа тие и се произведуваат. Еве ги најскапите 10!

10. Brook’s Brothers $14,500

9. Ermenegildo Zegna $20,000

8. William Fioravanti $22,000

7. World Record Challenge Cup $28,000

6. Brioni Vanquish II $43,000

5. Desmond Merrion $47,000

4. Kiton K-5 $50,000

3. William Westmancott $75,000

2. Alexander Amosu $101,890

1. Stuart Hughes Suit $892,980

За авторот

martin