Креатива

Најубавите божиќни реклами на Кока Кола досега (ВИДЕО)

Напишано од The Gentleman

Кока Кола е компанија која дефинитивно има најдобар маркетинг. Со години, откога паметиме за нас, Кока Кола имале најубави реклами кои емотивно не погодувале.

Го паметиме најубавиот Дедо Мраз кој е секогаш кај нив. Го паметиме култниот камион.

Денеска ќе ви ги претставиме најубавите реклами на Кока Кола за Новогодишните празници.

Оваа беше според нас најдобрата на сите времиња. Датира уште од 1995 година.

Сигурно и оваа ве освои. Shake up your Happiness.

 

А незаборавна и можеби најемотивна е последната за 2020 година која ја освои публиката низ целиот свет.

За авторот

The Gentleman