Најново

Нашиот нов фаворит – YAMAHA STAR VENTURE

Станува збор за еден од најпопуларните мотори кои се произведени од компанијата Yamaha. Star Venture е вистинскиот избор доколку сте спремни за вистинска авантура по патиштата!

За авторот

martin