Пијалоци

Нашиот познат бариста Дејан Богоевски ќе ви ја раскаже тајната на доброто кафе (ВИДЕО)

Напишано од The Gentleman

Во нашиот и ваш Џентлмен Магазин, постојано имаме шанса да разговараме со успешни луѓе, џентлмени, во својата професија и секогаш можеме да научиме многу од нив.

Таке е и овој пат, кога разговаравме со Дејан Богоевски, наш познат бариста и мајстор на врвно кафе. Дејан работи како професионален тренер во Lavazza Training Center на Coffee Factory на улица Македонија.

Со Жарко разговараа на добра тема, која сите ќе ве интересира. Кафето. Погледнете која е тајната на доброто кафе од кој друг ако не Дејан.

За авторот

The Gentleman