Троши

Наслов: Lyoness предновогодишна акција!

Напишано од Нино

Одбројувањето до Нова година е во тек, а вие имате незавршени работи? Се прашувате како да постигнете се – ние го имаме одговорот.

Со помош на најголемата куповна заедница во Македонија, за кратко време зaвршете се што ви остана на листата под знак прашалник. Така, ќе можете да уживате во празничните денови.

Сега, можете да профитирате со зголемен Cashback!

Од 24 декември, Lyoness почна со акцијата ЗГОЛЕМЕН CASHBACK која ќе трае до 31 декември.

Ваша задача е само да проверите кај кои Трговски Партнери ќе можете да добивате зголемен Cashback.

Едноставно, брзо и лесно решете ги предновогодишните дилеми.

Не пропуштајте ја оваа ексклузивна понуда!

Со Lyoness секогаш добивате повеќе.

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)