Технологија

Настанот на Apple за iPhone објаснет во осум минути

Напишано од Mr. N

Од отворањето на iPhone XS, XS Max и XR за прикажување на новата верзија на Apple Watch, ви претставуваме се што се случи на Септемврискиот настан на Apple низ осумминутно едукативно видео.

За авторот

Mr. N