Љубов

Навики поради кои жените најчесто ќе ве остават

Напишано од The Gentleman

Секоја врска на почетокот е интересна и среќна, но со текот на времето може да донесе со себе и големи проблеми. Начинот на живот, вкусот, навиките и ставовите доаѓаат до израз, а тоа на другата личност може да и засмета. На интернет денеска може да се најдат голем број на истражувања на тема навики кои поради кои партнерот може да ве остави.

Четвртина од жените се изјасниле дека најлоша навика која еден човек може да ја има се цигарите. Потоа следат мажите кои забораваат на состаноците, кои се љубители на кладилницата и оние кои премногу пијат.

Кога се жените во прашање, и кај нив има навики кои мажите не ги сакаат. Најчесто тоа е одржувањето на хигиената и здравјето. Потоа следат часовите поминати на телефон, трошењето на пари, пушење, премногу алхохол и на крај оговарањето со пријателките.

За авторот

The Gentleman