Љубов Мажот во очите на жената

Не сакате да носите бурма во секое време, но она се лути поради тоа?

Напишано од Mr. N

Нов проблем на кој мора да најдеме решение.

Проблем кој секој втор маж го има, особено за време на спортски натпревари и вежбање. Не правиме муабет за по ресторани, кафе барови и во вашата работна канцеларија.

Така да доколку на неа не и е сеедно кога не носите бурма, односно нема јасен знак на вас дека сте зафатен, значи е несигурна и мисли дека лесно може да ја изневерите. Разговарејте на темата и дајте и до знаење дека ни на крај памет не ви доаѓа такво нешто. Друг начин е да носите силиконска бурма при вакви моменти место металната, но ова не е наш предлог на долг рок….

Најдобро е разговор на темата, затоа што штом има вакви замерки, иднината не ви е стабилна

DL_Multifresh_300x250.jpg

За авторот

Mr. N