Селебрити

Неколку докази зошто Steve McQueen сеуште важи за најмодерниот Американец на сите времиња

Напишано од Пјер

McQueen и неговиот стил биле главна тема во 80тите. Но прашањето зошто после 30 години, сите модерни магазини и настани сеуште говорат за него? Одговорот многу едноставно ќе го најдете. Искуцајте го неговото име на гугл и ќе видите дека секоја слика со него е без грешка во однос на неговиот стил. Човекот важи за стилска икона, и секогаш ќе остане како таков. Издвоивме нешто од него –

Steve McQueen's Style Fashion Outfit Lookbook

Steve McQueen's Style Fashion Outfit Lookbook

Steve McQueen's Style Fashion Outfit Lookbook

Steve McQueen's Style Fashion Outfit Lookbook

Steve McQueen's Style Fashion Outfit Lookbook

Steve McQueen's Style Fashion Outfit Lookbook

Steve McQueen's Style Fashion Outfit Lookbook

Steve McQueen's Style Fashion Outfit Lookbook

Steve McQueen's Style Fashion Outfit Lookbook

Steve McQueen's Style Fashion Outfit Lookbook

Steve McQueen's Style Fashion Outfit Lookbook

Steve McQueen's Style Fashion Outfit Lookbook

Steve McQueen's Style Fashion Outfit Lookbook

Steve McQueen's Style Fashion Outfit Lookbook

Steve McQueen's Style Fashion Outfit Lookbook

Steve McQueen's Style Fashion Outfit Lookbook

Steve McQueen's Style Fashion Outfit Lookbook

Steve McQueen's Style Fashion Outfit Lookbook

Steve McQueen's Style Fashion Outfit Lookbook

Steve McQueen's Style Fashion Outfit Lookbook

За авторот

Пјер