Љубов

Неколку фрази со кои ќе ги освоите женските срца

Напишано од Пјер

Што сакаат жените? Голем број направени истражувања покажале дека жените сакааат многу работи, но кога сакате да освоите некоја девојка секогаш гледајте да ги користите правилните зборови.

ИЗГЛЕДАШ ПРЕУБАВО

Жените неможат без тие три работи: добра храна, добра облека и добри комплименти.

ОДЛИЧНА СИ ВО КРЕВЕТ

Ако забележите дека она е малку повлечена во кревет, кажете и дека уживате со неа.

ЌЕ БИДЕШ СУПЕР МАЈКА

Повеќето жени сакаат да бидат млади мајки. Затоа колку и да не е спремна за тоа, кажете и дека одлично ќе се справи со таа улога.

САКАШ ЛИ ДА ГО ПОМИНЕШ ЖИВОТОТ СО МЕНЕ?

Нема потреба и вие тоа да го мислите. Со ова само она ќе ве свати како озбилен дечко и на поинаков начин.

ТИ СИ МОЈОТ ПРИЈАТЕЛ

Ако сте долго време заедно, покажете и дека не е само некој кој ве привлекува. Покажете и дека е личност со која би го поминале целиот ваш живот и дека и верувате како на пријател.

СРЕЌЕН СУМ ШТО ТЕ ИМАМ

Вашиот живот е поубав од кога сте со неа. Не гледаме причина зашто да не и го кажете тоа.

СЕКОГАШ ЗНАЕШ ШТО МИСЛАМ

Ако заприметите дека секогаш ви купува поклони баш какви што сакате и ако имате слични ситуации, секогаш споделете го тоа со неа.

ТЕ САКАМ

И покрај тоа што не е лесно да ја изговорите оваа реченица, сепак многу девојки овие два збора ги сметаат како најважни.

За авторот

Пјер

1 Коментар