Нега и одржување

Неколку комбинации на бркови кои треба да ги пробате оваа пролет (ФОТО)

Напишано од The Gentleman

Насловот потенцира ретро затоа што ги заобиколивме оние долги бради/брк стилови на хипстерите, кои доминираат во денешно време. Некој од овие бркови не навраќа малку во минатото, на оние “dad” бркови.

Пробајте да с еосвежите сезонава и направете нешто ново, нешто различно. Пробајте да изгледате во едно ново издание.

Нема што да изгубите, може сао да добиете , или да го пронајдете она што најмногу ви прилега.

Разгледајте ја мини галеријата, и испробајте некој пролетен ретро брк.

За авторот

The Gentleman