Стил

Неколку комбинации на тема кошула и шорц

Напишано од Mr. N

Летната сезона е период од годината кога комбинираме облека која на прв поглед изгледа несоодветно. Дел од овие комбинации се и миксот на шорц (чино или плажа) со кошула (најчесто ленена согласно сезоната).

Оваа комбинација е идеална кога немате некој посериозен состанок во текот на денот за кој не одговара комбинирање шорц, или па некоја вечерна ресторан дејт комбинација која бара фармерка или ленена панталона.

Но за сите други моменти, од викенд кафе, работа од кафуле, или ветровита плажа, комбинацијата кошула со шорц е повеќе од идеална.

Неколку комбинации во продолжение –

View this post on Instagram

Jungle @llbean

A post shared by Alessandro Squarzi (@alessandrosquarzi) on

DL_Multifresh_300x250.jpg

За авторот

Mr. N