Стил

Неколку петочки стилови за модерен крај на неделата

Напишано од Mr. N

Секој петок промовираме инспиративни предлог комбинации од најголемите модни машки инфлуенсери на планетава.

Денес бираме стилови на база на кафена боја –

За авторот

Mr. N